Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Više od muzičke igre

Marijana Milošević Simić

Only 175 left

Osnovna Cena: 880,00 din.

Na popustu 748,00 din.

Brzi Pregled

Da li volite muziku? Da li volite da se igrate? Da li učite decu da vole muziku? Onda je knjiga „Više od muzičke igre“ pravi priručnik za vas! Kroz svet igara vodiće vas tako da kod dece radite na ranoj muzičkoj stimulaciji i edukaciji i pružite im znanja i veštine na neformalan način.

Brzi Pregled

Knjiga sadrži 111 igara namenjenih radu sa decom uzrasta od 2-15 godina a koje, na različite načine, podstiču razvoj različitih veština važnih kako za buduće muzičare tako i za sve ostale.

"Više od muzičke igre" je podeljena u 8 oblasti i od predstavlja izuzetnu podršku kako da kod dece razvijate ritam, sluh, pevanje, finu i krupnu motoriku ali i mnogo drugih veština na neformalan način - kroz igru! Svako poglavlje ima dodatno objašnjenje zbog čega je važno razvijati određene veštine kod deteta u određenim fazama detinjstva.


 vise od muzicke igre


Igra je osnovni kanal učenja i most između formalnog obrazovanja i onoga što je detetu potrebno. Zato, planski uključite muzičke aktivnosti u svakodnevne igrarije a knjiga „Više od muzičke igre“ će vam pomoći da uz razvoj muzičkih, istovremeno podstičete razvoj inteligencije, socijalizacije, liderstva i kreativnosti.
 
 


 O autoru:


 Marijana Milošević Simić je diplomirani muzički pedagog i NLP Master. Autor je više akreditovanih seminara Multimedijalne muzičke   radionice koji se bave savremenim metodama muzičkog obrazovanja, namenjenim zaposlenima u Srbiji i Crnoj Gori. Takođe je i član   stručnog tima NTC programa. Autor Muzičke radionice za bebe Bim Bam u kojoj se sprovodi program rane muzičke stimulacije za uzrast od   6 meseci do 3 godine.

 Programski direktor Music Art Project-a koji u Srbiji sprovodi program El Sistema koji za cilj ima uključivanje što većeg broja dece u   besplatno muzičko obrazovanje kroz grupno muziciranje. Autor je više radionica namenjenih ličnom razvoju roditelja u okviru HR Centra i   MY NLP.

Video

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.