Vreme je za digitalnu transformaciju

Svaki biznis nastao pre uspona Interneta se sada suočava sa istim pitanjem: kako ostati konkurentan u digitalnoj ekonomiji?

Prilagodite model poslovanja vaše kompanije zahtevima digitalnog doba uz prvi sveobuhvatni vodič za lidere koji žele da dovedu svoje firme u sledeću dazu rasta! Vodič kroz digitalnu transformaciju je prva sveobuhvatna analiza kako tradicionalni biznisi mogu da se transformišu i napreduju u digitalnom dobu. Ova knjiga je obavezni vodič za lidere koji žele da dovedu svoje firme u sledeću fazu rasta.

 

Premijerno predstavljen na ovogodišnjoj Webiz konferenciji, knjiga “Vodič kroz digitalnu transformaciju”, uživala je brojne komentare i pohvale!
Svi učesnici Webiz konferencije, imali su priliku da budu prvi koji će zakoračiti u digitalnu transformaciju i prvi koji će pročitati ovu sjajnu knjigu.

 

Knjiga “Vodič kroz digitalnu transformaciju” zauzela je svoje mesto na policama i dostupna je za kupovinu. Knjigu možete poručiti i putem našeg sajta uz 15% popusta!

Kako sama priča o knjizi “Vodič kroz digitalnu transformaciju” ne bi bila potpuna bez mišljenja pojedinaca koji su svoje karijere posvetili upravo ovoj sferi poslovanja, za vas smo izdvojili komentare vodećih članova današnje digitalne zajednice, koje možete pročitati dalje u tekstu.  

Ana Brzaković, samo stručnjak za komunikacije

Digital transformation Playbook pruža odličan i sveobuhvatan prikaz promena nastalih u svetu zbog savremene tehnologije i digitalizacije. Takođe, daje kompanijama i pojedincima koji predvode digitalnu transformaciju u svom okruženju alate i predloge za što bezbolniji, lakši i efikasniji prelazak u digitalno doba.

Neosporno je da smo već uveliko zakoračili u digitalnu eru, ali kako i koliko se snalazimo? Moramo da se menjamo i prilagođavamo brzo. Ova knjiga će vam pomoći da razumete sve promene koje donosi nova tehnologija i digitalizacije i daće vam predloge na koji način da im se prilagodite i iskoristite ih da unapredite svoje poslovanje.

Vladimir Trkulja, konsultant za digitalnu transformaciju i suosnivač Startit-a

Knjiga je odličan izbor za sve preduzetnike i menadžere koji su čuli za koncept digitalne transformacije, ali nikako nisu mogli da ga dovedu u vezu sa svojim biznisom. Bez obzira na industriju u kojoj poslujete i na količinu novih tehnologija koje koristite u svakodnevnom radu, ona je vredan izvor sistematizovanog znanja o tome kako da svog kupca ili korisnika stavite u fokus i redefinišete vrednost koju vaša kompanija isporučuje. Daje pregršt primera globalnih kompanija iz čijih pobeda i poraza može mnogo da se nauči, kao i konkretne prve korake koje možete napraviti na digitalnom putu vaše kompanije. Ukoliko tražite literaturu koja će vam demistifikovati digitalnu transformaciju i digitalizaciju – ovo ja knjiga od koje treba da počnete.

Miodrag Kostić, CMC – Sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju

Danas je pojam „digitalna transformacija“ nešto što smo svi čuli, ali je pitanje koliko smo razumeli šta ona u stvari znači, koje koristi donosi, i kao najteže pitanje, kako je sprovesti u praksi? Kroz niz primera iz svog bogatog poslovnog iskustva, dajući konkretne metode rada i praktične alate za njihovu primenu, autor ove knjige odgovorio je na većinu pitanja i izazova koje možete imati. Radeći na praktičnom sprovođenju digitalne transformacije u kompanijama u Srbiji svedok sam koliko ona može olakšati rad ljudima, učiniti poslovanje efikasnijim i učinkovitijim, i što je najvažnije, pomoći vam da bolje razumete i uslužite vaše kupce. Pročitajte ovu knjigu i krenite da digitalno transformišete vašu organizaciju

Zoja Kukić, suosnivačica Startita i programska direktorka u Inicijativi Digitalna Srbija

Čini mi se da je već svima jasna neophodnost digitalne transformacije, a da trenutna motivacija za promenom polako prelazi u frustraciju, jer osim priče i pokojih, uglavnom istih primera, malo šta nam daje odgovor — kako? Ovaj priručnik je upravo to, pomaže nam da pažljivo osmislimo, pokrenemo i sprovedemo digitalizaciju i transformaciju svog poslovanja. I imajte na umu — ova knjiga se čita, ali se uz nju mnogo više radi, tako da spremite papire ili računare.

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva