Vaša nova navika

Ljudi svašta prioritizuju u svojoj jutarnjoj rutini. Neki bez ispijanja pola litra kafe ili džoginga ne pomišljaju da započnu dan, ali ipak je najviše onih koji kao pomahnitale hobotnice jurcaju po kući u gorućoj želji da sve postignu i pripreme za predstojeći dan sebe, decu, užinu za školu, torbu za trening, ručak, prezentacija za popodnevni sastanak i ko zna šta još!

U svom tom haosu svakodnevnice meni nije teško da izaberem svoj prioritet – biram da investiram u sebe, i kad to kažem ne mislim samo na haranje tržnim centrima. Mislim na profesionalni, kreativni i emocinalni razvoj koji je u ovom našem vremenu koje konstatno juri u petoj brzi, ne samo potreba – nego imperativ!

Finesa navike


U redu, ja sam u prednosti, radni dan mi počinje sa fantastičnim Finesa timom, ne umem da budem lažno skromna. Jutra su nam uvek drugačija, bučna i produktivna – učimo jedni od drugih, čitamo i istražujemo i nas osnovni motiv je napredak. Zvuči sjajno, zar ne? Da, znam, ali ono što je sada najvažnije – odlučili smo da delić tog sadržaja podelimo sa vama na našem blogu. Od danas, i zvanično, otvaramo vrata jedne viralne radionice na točkovima – tu se uči kako se uči, dele se saveti, čitaju knjige, crtaju mape i stvaraju novi ciljevi.

Stranice će se menjati jednom nedeljno, putovaćemo kroz različite oblasti od prodaje, marketinga, razvijanja kreativnosti, životnih stilova, ličnog razvoja i zdravlja… Naša ideja je da jednom nedeljno osvežite svoju svakodnevnicu čitajući naše textove koji će podsticati vašu kreativnost, optimizam i navesti vas da iskoračite ka boljoj verziji sebe, onoj savršenoj, spremnoj, zdravoj i kompletnoj.

Tekstove će pisati svi oni poznavaoci finesa koji su se obreli na medji komfora i manje udobnih polja potencijalnih uspeha – Finesini predavači, saradnici, predstavnici različitih arena poslovanja i edukacije koji imaju šta da kažu i od kojih imate šta da naučite.

A što se vas tiče, učestvujete! Šaljite predloge, šta je to šta biste voleli da pročitate ili ukoliko imate posebnu želju koga biste voleli da čujete. Takođe, svoja iskustva možete podeliti sa drugima i za to možete biti nagradjeni! Sve što treba jeste da mi pošaljete mail na danica.banzic@finesa.edu.rs i konačno, napravite mesta u svojoj jutarnjoj rutini za jednu porciju optimizma. Počnite dan, nedelju, mesec i život sa rečima koje će vas ohrabriti da postignete najviše što možete – počnite da čitate Finesin blog.

Čitamo se u utorak! .

Daničine finese

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva