Promocija knjige “Veliki iskorak”

Drage briljantne dame!

Pozivamo vas na nesvakidašnju promociju naše nove knjige „Veliki iskorak“ autorke Tare Mor, koja će se odigrati tokom globalnog događaja FuckUp Nights 21.05.2018. u ICT Hub-u, sa početkom u 19:00 časova.


veliki iskorak promocija

Kažu da se iz grešaka najbolje uči, stoga ćete imaćete priliku da čujete priče četiri sjajne govornice koje će podeliti sa nama svoje poslovne neuspehe i ono što je najvažnije, lekcije koje su naučile iz njih.

Dame koje će ispričati kako su neuspehe iskoristile da njima popločaju put do novih uspeha biće: Andrea Brbaklić, senior partnerka u Axis Consultingu i jedna od osnivača Društva Srbije za odnose sa javnošću, Ruža Ilić – Business Developer za Sportifico i fudbalski sudija, Karolina Herbut – preduzetnica i finansijska savetnica i Lidija Maričić – urednica izdavačke kuće “Finesa”.

knjiga veliki iskorak


Ovakva vrsta ohrabrivanja posebno je bitna ženama kako bi prigrabile svoje prilike, a ne konstantno težile savršenstvu. Upravo o tome u knjizi “Veliki iskorak” govori autorka Tara Mor, jedna od najvećih liderki i eksperata u oblasti ženskog liderstva. “Veliki iskorak” je jedna od svega nekoliko knjiga na našim prostorima posvećena osnaživanju žena i građenju njihove unutrašnje stabilne strukture koja će im pomoći da izađu iz svojih dosadašnjih okvira ponašanja, igranja na sigurno i putu ka velikom iskoraku.

 Dođite da upoznate žene koje su bile odvažne da naprave veliki iskorak i pucaju na visoko!

 


*Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da svoje prisutvo potvrdite OVDE.

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva