Promocija knjige “Scrum”

Agile Serbia i Izdavačka kuća Finesa organizuju promociju knjige “Scrum – Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena” Džefa Saterlenda, koja će se održati 29. novembra sa početkom u 18h u ICT Hub-u.

Ako ste ikada bili iznenađeni koliko se brzo svet menja, Scrum je jedan od razloga zašto je tako. Zabeležene produktivnosti poslovanja su i do 1200%, a ne postoji uverljivije obrazloženje i objašnjenje od onoga koje je dao Džef Saterland, čovek koji je pre više od 20 godina sastavio prvi Scrum tim.

Džef Saterland je ko-kreator Scruma i vodeći svetski ekspert na polju razvoja ovog modela i njegove implementacije u sve oblasti poslovanja. Metodologija koju je 1993. razvio a 1995. godine uveo zajedno sa Ken Švaberom, usvojio je veliki broj softverskih kompanija širom sveta, kao što su Google, Amazon, Apple i Valve. Zbog rezultata koji kompanije postižu nakon implementiranja ove metodologije, Scrum se širi na svaku oblast poslovanja u kojoj se lideri bore sa zahtevnim projektima kao što su bankarstvo, obrazovanje, zdravstvena nega, automobilska industrija, moda..

Scrum metodologuju možete primeniti ne samo u poslovnom već i u privatnom životu. Zainteresovani će na promociji saznati na koji način se, primenjuje Scrum u praksi, gde je do sada implementirani zašto je odličan izbor za vas, odnosno šta možemo da postignemo Scrum organizacijom.

Na promociji će govoriti Zoran Vujkov, dugogodišnji Agile Coach sa bogatim iskustvom u implementaciji Agile-a i Predrag Rajković, Scrum Product Owner, trener lean i agilnih metoda i tehnika. Pored njih prisutnima će se obratiti Jelena Ristić, direktorka edukacija Agile Serbia by Puzzle Software i Lidija Maričić, urednica izdavačke kuće Finesa.

Događaj je otvorenog tipa za sve koji su zainteresovani za Scrum i njegovu primenu.

Prisustvo možete da potvrdite popunjavanjem kratke forme na linku.

 

 

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva