Idealan poklon za zaljubljene

Još uvek smišljate kojim poklonom ćete obradovati voljenu osobu za Dan zaljubljenih? Odlučili smo malo da vam pomognemo pri izboru idealnog poklona. Dajemo vam par predloga za nju, njega i za oboje! Darujete poklon kojem će se uvek vraćati!

knjige za nju i njega

Lista ideja za nju:

Budi i ti opaki igrač– Sarkastiča i brutalno iskrena autorka Džen Sinsero će se uvući pod kožu i onima koji nisu veliki ljubitelji popularne psihologije. “Budi i ti opaki igrač” je knjiga o samopomoći namenjena ljudima koji žele da poprave svoj život, ali ne žele da budu uhvaćeni dok to rade! 

budi i ti opaki igrac

Pronađite svoj balans – Izvanredni Brajan Trejsi zajedno sa svojom kćerkom Kristinom, nam u ovoj knjizi pokazuje na koji način da uskladimo svoj privatni život sa svojim profesionalnim. Kratkim i jasnim savetima obraća se svima kojima se čini da zapostavljaju jedan aspek svog života, zarad drugog. Naučite kako da napravite balans i ne morate više ništa da žrtvujete! 

Paket knjiga dr Ane Gifing: Hrono kuvar, Hrono ishrana za početnike i Porcija zdravlja

Hrono ishrana je poslednjih par godina postala pravi HIT kod dama, ali i kod muške populacije. Veliki razlog leži u tome što je ovaj tip ishrane namenjen svima, ne samo onima koji žele da izgube kilograme na zdrav način, već i onima kojima je zdrava ishrana prioritet. Hrono kuvar će vam dati ideje i smernice koje namirnice sa kojima mogu da se kombinuju, ukusne recepte za: doručak, ručak, večeru, posna jela i slatkiše. Hrono ishrana za početnike će vam još bliže objasniti šta je tačno hrono ishrana, termine kao što su period restrikcije, glikemijski indeks, kisele i bazne namirnice. Knjiga “Porcija zdravlja” će vam pomoći da rešite sve zablude koje ste imali o zdravom načinu života i motivisaće vas da vam konačno zdravlje bude na mestu broj jedan! 

hrono paket

 

Lista ideja za njega:


Zver sa Wall Street-a – Autobiografska knjiga po kojoj je kasnije snimljen film Vuk sa Vol Strita će vam još bolje približiti lik i delo Džordana Belforta. Ukoliko ste uživali u filmu, ova knjiga će vas potpuno uvesti u njegov svet i um dok je “vladao” berzom tokom 90tih godina prošlog veka. Izvanredna i istinita priča o zveri koja je pokorila njujoršku berzu! 

Paket knjiga Roberta Kiosakija – Ovaj paket za uspeh neće ostaviti nikoga ravnodušnim! Sve četiri knjige su namenjene da vi ali i vaša deca upoznaju sa glavnim ekonomskim tokovima i postanete finansijski pismeni. Sve ono čemu nas ne uče u školi, Robert Kiosaki se potrudio da nam da veliki deo svog znanja i iskustva! Nepogrešiv izbor! 

paket kiosaki za uspehPojedi tu žabu – Jedna od najpoznatijih i najprodavanijih knjiga Brajana Trejsija! Pomoći će vam da na najjednostavnii način prestanete sa odlaganjem svojih obaveza pogotovo onih koje vam se najmanje izvršavaju! Ova knjiga će vam pomoći da prevaziđete sebe i organizujete svoj život konačno!

Ideje i za nju i njega:


Tip of the week #1 – Prvi interaktivni priručnik za lični i profesionalni razvoj na našim prostorima! Idealno društvo za kafu posle posla ili aktivne odmore na kojima želite da razvijete sebe. 40 saveta koje možete čitati kako i kad god želite i kojima se možete uvek vraćati za dodatnu dozu motivacije! 

tip of the week

Ciljevi – Finesin dugogodišnji bestseler vam pokazuje kako da za kratko vreme ostvarite ciljeve i zacrtate nove. Knjiga koju svaka kućna biblioteka zaslužuje da je ima! Zapisivanje ciljeva je moćan alat na putu vašeg ličnog i profesionalnog razvoja! 

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva