Finesa slavi!


Danas imamo dupli razlog za slavlje!!! Slavimo 8. mart i prvi rođendan naše najprodavanije knjige – “Hrono ishrana za početnike!”

Nakon objavljivanja “Hrono kuvara” shvatili smo koliko je neophodno dodatno upoznati javnost sa principima hrono ishrane.  
Iz te želje i namere na današnji dan 2015. godine objavili smo “Hrono ishranu za početnike” koja je vrlo brzo ostvarila veliki uspeh


Nema potrebe da se više izgladnjujete kako biste se rešili viška kilograma. U ovom priručniku upoznajemo vas sa metaboličkim procesima u organizmu i kako je malo potrebno da vaš organizam radi savršeno. Saznačete kako vaše telo reaguje kada ujutru pojedete voće, kako kada sa slašću kombinujete meso i hleb i kako kad odmah posle obroka pojedete nešto slatko. 
Hrono ishrana nije dijeta. Hrono ishrana je stil života i najkvalitetniji program ishrane koji odgovara svakome. 


Dr. Ana Gifing
je autor jedinstvenog programa ishrane dr Gifing, Hrono program se u Srbiji primenjuje već 12 godina, i za to vreme kroz Gifing centar je prošlo više od 60.000 pacijenata koji su nastavili da se pridržavaju ovakvog stila ishrane. 

U “Hrono ishrani za početnike” jednostavnim jezikom su objašnjeni svi metabolički procesi i nakon čitanja ove knjige rećiće te DA zdravom životu! 

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva