FINESA PREPORUKE ZA ČITANJE – Izaberi rad na sebi!

Najtraženiji naslov u Finesi! 👆

Ukoliko do sada niste naišli na naslov koji brzinom svetlosti osvaja domaću publiku – sada je pravo vreme da naučite kako funkcioniše metodologija Design thinking i primenite je u svom biznisu!

Autorski dvojac domaćih autora, koji čine Marko Jevtić i Milovan Dekić – uz pomoć svog višegodišnjeg iskustva u kompaniji Nordeus i IT svetu, kreirali su vodič kroz metodologiju koju primenjuju kompanije poput Google-a, Airbnb-a i Apple-a.

Design thinking nas navodi da bolje razumemo korisnike našeg proizvoda, jasno odredimo šta im zaista treba i kako naš proizvod rešava njihove probleme, jednostavno kako da stvaramo proizvode koje ljudi žele.

Svoj primerak poručite na linku ispod 👇

KNJIGA DESIGN THINKING

Svetski bestseler koji i dalje osvaja! 

“Atomske navike” je jedna od onih knjiga uz koju ćete želeti da imate pripremljenu olovku ili marker kako biste podvukli važna mesta kojima ćete se iznova vraćati!

Džejms Klir, autor ove knjige, navodi kako se fundamentalnim koracima mogu promeniti i one najupornije – atomske navike – od kojih svaka loša navika proizilazi.

Odvojite vreme za sebe i za rad na sebi jer kako Džejms Klir navodi – uticaj malih navika raste tokom vremena, na primer ukoliko možete da budete 1% bolji svakog dana – završićete sa rezultatima koji su skoro 37 puta bolji nakon jedne godine!

Uverite se i vi u tehniku kao i u knjigu o kojoj priča ceo svet! 👇

KNJIGA ATOMSKE NAVIKE 

Klasici koje morate imati u svojoj biblioteci! 

Dobro poznato ime autora Roberta Kiosakija – asocijacija je na literaturu ispunjenu pravim odgovorima, savetima i tehnikama za dostizanje željenog uspeha!

Ovo su knjige koje se iznova čitaju, poklanjaju dragim ljudima i prenose iz generacije u generaciju.

Kako biste sve naslove imali na jednom mestu – naš tim je kreirao Paket knjiga Roberta Kiosakija po specijalnoj sniženoj ceni!

Svoj paket možete poručiti putem našeg sajta na linku ispod 👇

PAKET KNJIGA ROBERTA KIOSAKIJA

INSTANT #1 NEW YORK TIMES BESTSELER

Ako imate problema sa rešavanjem problema ili dostizanjem sna, niste to vi. Ono što je u pitanju jeste da još uvek niste instalirali jedno uverenje koje sve menja!

Bilo da želite da napuste posao koji vodi u ćorsokak ili da razbijete zavisnost, naučite da plešete, zacelite vezu ili pokrenete posao –“Sve je rešivo” će vam pokazati i kako! 

Naučićete:

• Naviku zbog koje je 42% verovatnije da ćete ostvariti svoje ciljeve.

• Kako prevazići nedostatak vremena i novca.

• Kako se nositi sa kritikom i “sindromom prevaranta”.

Počnite i vi da praktikujete mantru Marie Forleo – “Sve je rešivo!” i pratite razvoj sjajnih razultata uz pomoć saveta koje vam Marie donosi u svojoj knjizi. 👇

KNJIGA SVE JE REŠIVO!

Uživajte u čitanju i ostanite bezbedni!

Vaš Finesa tim ❤️

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva