Briljantne žene

Finesinu novu knjigu „Veliki Iskorak“, naš tim je čitao zajedno sa sedam sjajnih, inspirativnih žena koje su pravi primer da vas od života koji želite da živite, deli taj jedan, hrabri, VELIKI ISKORAK kojim ćete zauvek napustiti svoje dosadašnje okvire i početi da ostvarujete svoje snove.

 

 

 

 

Njihive priče su u potpunosti različite, njihovi ciljevi u potpunosti drugačiji, ali ono što im je zajedničko su autentičnost, integritet, harizma, entuzijazam i uspeh koji su postigle zahvaljujući svom trudu i radu na sebi.

Čast nam je što je knjiga „Veliki Iskorak“ okupila ove briljante žene i ovim putem vam još jednom predstavljamo njihova imena kao i utiske o knjizi koja je u potpunosti uzdrmala i unapredila živote žena širom sveta.

 

 

Jasmina Stojanović

 

 

Mikelanđelo Buonaroti je u mermeru video lepotu kipova i pre nego što bi ga dodirnuo dletom. Govorio je za svoju umetnost da je on samo oslobađao svoje likove. Tako je i sa našim životima. U nama je već toliko snage, ideja, kreativnosti, uspešnosti – samo je potrebno dleto sudbine da ih pusti na slobodu. Tara Mor je umetnica koja će vas svojim rečima podstaći da skinete sa sebe sve blokade, utišate glasove samokritike, otkrijete glasove mudrosti i uvidite kako ste već divno umetničko delo. Tara Mor je snažan glas koji može biti vaš unutrašnji mentor ako želite da prestanete da igrate na sigurno i ako želite da napravite veliki iskorak. Svet vas čeka, pokažite mu svoju lepotu. Ovo je knjiga koja je u vašim rukama u pravom trenutku. Sada. To je sve što imate da kreirate život o kakvom sanjate i sve što vam je potrebno.

 

 Svetlana Stefanović

 

 

Tarini saveti nas podstiču da krenemo da pravimo velike korake napred u životu i u karijeri. Priče sličnih nama su najbolja motivacija da je sve moguće, i da je pravo vreme sada da se oslobodimo svih stega koje nam je društvo ili smo ih same sebi nametnule.

 

Sonja Dakić

 

 

 

 

Ovo je knjiga o zvezdanom prasku, stvaranju nove zvezde, novog života, oslobađanju od svih stega i uklapanja koje smo godinama nesvesno činile. Priručnik za naš novi zvezdani put, onaj koji za sebe često nismo mogle ni da zamislimo, za hrabrost kada priznamo da se plašimo i ljubav zbog koje nikada nećemo odustati od sebe.

 

Nađa Jokanović

 

 

 

 

“Ja to mogu” je misao koja mi je odzvanjala sa okretanjem svake nove stranice ove knjige! Inspirativne tehnike i moćni saveti Tare Mohr su me podsetile na to da su svi strahovi koje imamo samo kočnice koje treba da pustimo. “Veliki iskorak” bih preporučila svakoj uspešnoj ženi koja želi to da postane ili ostane. Svakoj ženi koja je spremna na velike iskorake. Moj savet je da stoji na radnom stolu kao prva pomoć, pokretač i podsetnik na to koliko ste sposobne i  koliko treba da budete nezaustavljive u ostvarivanju svojih snova. 

 

Stella Karl Ćosić

 

 

 

Veoma korisna knjiga za sve koji su već počeli ili se tek spremaju da ostvare svoje snove i ideje!Osim što donosi dosta primera i praktičnih vežbi za prevazilaženje određenih izazova, donosi i ohrabrenje jer čitajući knjigu shvatamo da se neke stvari ne dešavaju samo nama, već da su jednostavno deo procesa. Zato nemojte čekati, nabavite svoj primerak i koristite je kao priručnik i kompas na vašem fantastičnom putovanju.

 

 Ana Gifing

 

 

 

Mnogi od nas i ne razmišljajući koriste mnogobrojne fraze u govornoj ili pisanoj formi koje otkrivaju naše slabosti, sumnje ili strahove. Knjiga Veliki Iskorak je veliko osveženje i prava riznica mudrosti, jer autorka do detalja daje smernice kako unaprediti kvalitet našeg života, naše porodice i odnosa sa prijateljima. Izvanredno inteligentno pisano štivo sa mnogim poglavljima nad kojima se čovek mora duboko zamisliti. Ako znamo da su žene u nekim kantonima Švajcarske dobile pravo da glasaju na izborima tek 1991, a da se u Americi dugo vodila borba da se izjednače plate žena i muškaraca za isti posao, verujem da će još proći mnogo vremena dok se stečeni ili naslešeni unutrašnji kritičar svake žene utiša do savršene ravnoteže.

 

Dragana Petković

 

 

 

 “Veliki iskorak” će vas probuditi, pokrenuti i učiniće da vas uplaše sopstvena snaga i sopstveni snovi, ali će vas i povesti jasnim putem do njihovog ostvarenja. Uz ovu knjigu konačno ćete definisati uspeh i sreću baš po svojoj meri, a ne po meri društva koje šalje suprotstavljene poruke i očekivanja u vezi sa tim kakve treba da budemo kao žene. Knjiga koja daje sjajne putokaze i alate za rad na sebi, vraća veru u sebe i daje krila za pomeranje granica. Oslobađajuće!

 

 

 

10 PRAVILA BRILJANTNIH ŽENA!

 

Objavljeno u kategoriji Blog. Bookmarkuj preko ovog linka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dobrodošli u našu online knjižaru

Ostavite nam svoju email adresu i budite u toku sa našim akcijama, novim knjigama i zanimljivostima iz izdavaštva