Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Strategije i taktike uspešnih ljudi

Dejvid Liberman

Osnovna Cena: 990,00 din.

Na popustu 841,50 din.

Brzi Pregled

Među koricama ove knjige ćete naći najbogatiju i najvredniju zbirku psiholoških postupaka koji će vam pomoći da sve bude onako kako vi želite.

Format: B5
Broj strana:
230
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-38-5

U PRIPREMI
Unesite e-mail adresu
  (Obavesti me kada knjiga bude dostupna)
 

Brzi Pregled

Jeste li ikada pomislili koliko bi život bio jednostavniji kada biste bili u stanju da predvidite i kontrolišete ishod svakog susreta ili bilo kakve druge situacije koja zavisi od drugih učesnika? I da jeste i da niste, s radošću vas obaveštavamo da među koricama, konkretno ove knjige, Strategije i taktike uspešnih ljudi, ćete naći najbogatiju i najvredniju zbirku psiholoških postupaka koji će vam pomoći da sve bude onako kako vi želite.


Knjiga je podeljena na četrdeset poglavlja, od kojih svako govori o različitim situacijama iz stvarnog života. Pripremite se da sebi olakšate život i da sve okolnosi usmerite tako da bude onako kako vi želite.


Navedite ljude da rade ono što bi vama značilo i nemojte se nikada osećati bespomoćno. Dajte i drugima razloge da vas zavole, da misle da ste sjajni i nezamenljivi!


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Dejvid Liberman O autoru:

Dejvid Liberman, psiholog čije su knjige prevedene na jedanaest jezika, međunarodno je priznat vodeći stručnjak u proučavanju ljudskog ponašanja. Doktorirao je psihologiju i osnovao Neuralnu dinamičku analizu, koja predstavlja revolucionarnu kratkoročnu terapiju. Veoma je tražen govornik, predavač i savetnik. Psihološke tehnike koje se zasnivaju na njegovom radu veoma su delotvorne u brojnim oblastima i njima se koriste vlade, korporacije i profesionalni terapeuti širom sveta.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.