Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Samodisciplina

Branislav Maričić

Only 118 left

Osnovna Cena: 825,00 din.

Na popustu 701,25 din.

Brzi Pregled

Steknite samodisciplinu, veštinu najuspešnijih, za samo 7 dana!

Format: B5
Broj strana:
121
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-95-7

Brzi Pregled

Niko se rađa sa njom. A opet, ona je moćna saveznica svih uspešnih ljudi. Da li zaista možete da steknete samodisciplinu za svega 7 dana?! Odgovor je : Bez sumnje, DA! Apsolutno!

Vi ćete osetiti napredak već prvog dana! Vaša brzina napredovanja će zavisiti od toga koliko se precizno i redovno pridržavate iznetog u ovom priručniku. Priručnik sadrži trenutno najbrže i najlakše poznate metode za sticanje samodiscipline.

Ovaj program će vam pružiti uvid, tehnike i alate kako da brzo unapredite veštinu samodiscipline. Samodisciplina je jednostavna veština koju svako može naučiti da razvije. Sticanje samodiscipline, u suštini, je isto kao i rad na usavršavanju bilo koje druge veštine.

Pripremite se za napredak, budite spremni za promene i pridružite se klubu uspešnih!


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Branislav Maričić O autoru:

Branislav Maričić se tokom celu svoju karijeru posvetio podučavanju drugih ličnom i profesionalnom razvoju. Licencirani je predavač Buzan centra iz Londona i vlasnik Izdavačke kuće i Edukativnog centra Finesa.

Autor je akreditovanog programa "Kreativna nastava" namenjenog đacima, roditeljima i nastavnicima. Njegov moto je "učim, volim, služim" i veliki je zagovornik celoživotnog učenja.


Radi sa najmlađima, sa đacima i studentima, profesorima, profesionalcima svih profila ali i onima koji žele da u svom "trećem" dobu, zadrže vitalnost svog mozga.


www.branislavmaricic.com

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.