Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Moć dečjeg uma

Lana Izrael, Toni Buzan

Only 146 left

Osnovna Cena: 660,00 din.

Na popustu 561,00 din.

Brzi Pregled

Ova knjiga na lak,zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja. Usvojivši ove tehnike shvatićete da bolje ocene više ne zahtevaju mnogo učenja.

Format: B5
Broj strana:
97
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-05-9

Brzi Pregled

Ovo je čarobna knjiga za svu decu od 7 do 107 godina. Ona ih na lak, zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja.

U saradnji sa tada još devojčicom, Lanom Izrael, Toni Buzan je u ovoj knjizi prezentovao revolucionarni metod učenja i razvoja kreativnosti na bazi svojih, već svuda poznatim, mapama uma.

Ova knjiga je vanvremenska, a uštedeće vam mnogo sati učenja: tako što ćete na nastavi moći da mnogo efikasnije i kreativnije hvatate beleške, kod kuće ćete, uz pomoć metoda iz ove knjige, mnogo lakše pripremiti usmeno odgovaranje, pisaćete bolje domaće i pismene zadatke, i fantastično ćete se pripremiti za prijemne/maturske ispite!

Osim toga steći ćete alate za efektivnu analizu pesama, priča i romana koje obrađujete kroz lektiru. I poslednje, ali ne najmanje bitno - naučićete kako da pobedite tremu i da u svim školskim aktivnostima nastupate sigurno i spontano.

Bolje ocene više ne zahtevaju mnogo učenja!

Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
 


Toni BuzanO autorima:


Toni Buzan je savetnik u vladinim ministarstvima i multinacionalnim organizacijama, redovni predavač u mnogim vodećim međunarodnim poslovnim organizacijama, na univerzitetima i u školama.

Osnivač je Memorijade, Svetskog šampionata u pamćenju i suosnivač Olimpijade umnih sportova pod nazivom "Mentalne olimpijske igre". Poznat je i po tome što ima najviši "IQ kreativnosti" na svetu.


 

Lana IzraelLana Izrael je kao jedan od polaznika Buzanovih seminara napredovala munjevitom brzinom i sa 12 godina, zajedno sa svojim mentorom napisala prvu knjigu.

Od tada ona ne prestaje sa usavršavanjem, seminarima i putovanjima. Osnivač je edukativnog centra "Brain Power for Kids".


Doktorirala je psihologiju na Oksford univerzitetu i ponosna je vlasnica mnogih nagrada, od kojih je najvažnija i Glenn T. Seaborg Nobel Prize Visit Award za doprinos istraživanju memorije i procesa učenja.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.