Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Ciljevi

Brajan Trejsi

Only 125 left

Osnovna Cena: 1.100,00 din.

Na popustu 935,00 din.

Brzi Pregled

Sve što želite je dostupnije nego što mislite, ne čekajte mnogo, počnite iz početka - počnite od CILJEVA!


Format: B5
Broj strana:
226
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-34-6

Brzi Pregled

Stupite u akciju još danas, dosta je bilo praznih opravdanja. Vaše vreme je dragoceno, vreme je da vaša sreća i uspeh zavise samo od vas i da vi budete kreator svoje budućnosti, zato počnite odmah: "Zapišite svoje ciljeve, sačinite planove kako da ih ostvarite i potom svakodnevno delajte u skladu sa svojim planovima."

Najveće traćenje života predstavljaju godine nastojanja da postignete nešto što biste zapravo mogli da postignete za svega nekoliko meseci. Pridržavajući se praktičnog, oprobanog, procesa zatvaranja i ostvarivanja ciljeva, bićete u stanju da postignete neuporedivo više u periodu kraćem nego što ste ikada mislili da je izvodljivo.

Brzina kojom ćete se kretati napred i ka vrhu zadiviće i vas i vaše okruženje. Oslobodite svoj potencijal, prigrabite papir i olovku i počnite iz početka – od CILJEVA!


NOVO: Autor ove knjige, Brajan Trejsi, će 21. aprila 2016. godine u Beogradu održati fantastičan seminar "Total bussiness mastery" - "Put do Liderstva - paket tehnika i veština poslovnog uspeha". Pogledajte program seminara i uverite se zašto je važno da najvećeg gurua uspeha sadašnjice čujete i uživo! 


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Brajan TrejsiO autoru:

Brajan Trejsi je jedan od vodećih američkih stručnjaka po pitanju razvoja ljudskih potencijala i lične delotvornosti. Kao harizmatičan i inspirativan govornik i izuzetan autor više od 40 knjiga, od kojih 9 je u izdanju Izdavačke kuće Finesa.

Više od 250 000 polaznika najuspešnijih kompanija završi njegove seminare o prodaji, ciljevima, ličnom i profesionlanom razvoju.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.