Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Zver sa Wall Street-a

Džordan Belfort

Only 188 left

Osnovna Cena: 1.650,00 din.

Na popustu 1.402,50 din.

Brzi Pregled

Autobiografija berzanskog milionera koji je trošio 1 000 000 dolara dnevno!

Format: B5
Broj strana:
504
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-82683-81-0

Brzi Pregled

Pitanje koje ćete sebi postaviti nakon čitanja ove knjige je: „Da li je ovaj čovek stvaran“? Da, Džordan Belfort je stvaran i novac koji je zaradio radeći na njujorškoj berzi takođe, a pred vama je njegova autobiografija.

Autobiografija kojom je i Martin Skorceze bio oduševljen i po njoj snimio film „Walf of Wall Street“ sa Leonardom di Kaprijem u glavnoj ulozi. Sam film, čija je premijera bila 2014. godine, je dočarao samo deo Džordanovog života, dok knjiga detaljno prati razvoj ideje i razvoj firme Straton Oakmont.

Imaćete osećaj da čitate najzanimljiviji akcioni krimi fiktivni roman, zaboravljajući, na trenutke, da se radi o instinitoj i autentičnoj priči. Belfort nam, bez imalo uvijanja, ali i bez preuveličavanja prikazuje svoj život pun skandala, pohlepe, razuzdanosti, moći, droge i alkohola, uspeha i padova.

Nećemo vam otkriti kraj romana, jer će vas on još više zaprepastiti, ali ćemo Vam otkriti da je Džordan danas jedan od najtraženijih motivacionih govornika u svetu, a njegove savete o investiranju i berzi možete naći na Internetu.
Džordan Belfort - Finesa O autoru:

Džordan Belfort je zaista Zver. Devedesetih je uz pomoć najrazličitijih prevara bukvalno osvojio njujoršku berzu i zaradio milijarde. Čovek za koja se novac lepio i koji je pokrenuo firmu Straton Oakmont iz jedne male garaže, trenutno radi kao konsultatnt u više od 50 najboljih kompanija sveta i kao internacionalni motivacioni govornik.

Nakon burne kerijere, bune bahatosti, pohlepe ali i visoko inteligentnih postupaka, on nam na svojim seminarima prenosi bogato iskustvo kako uspeha tako i padova.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.