Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

TIP OF THE WEEK® #1

Petar Lazarov, Kalin Babušku

Only 126 left

Osnovna Cena: 693,00 din.

Na popustu 550,00 din.

Brzi Pregled

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn.


Format: A5
Broj strana:
116
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-6303-023-7

Brzi Pregled

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn. Ova knjiga je posvećena njenom visočanstvu – PROMENI, jer su promene jedine konstantne i sigurne, te kao takve treba da postanu deo naših navika. Kada ih u potpunosti prihvatimo i radimo u skladu sa njima, tada ćemo se razlikovati od konkurencije, kolega ili ljudi iz okoline. Tada ćemo krenuti napred.

TIP OF THE WEEK® #1 namenjen je svima koji žele da investiraju u svoj lični i profesionalni razvoj, svima koji žele da napuste svoju zonu komfora i suoče se sa strahom od nepoznatog- kažu autori priručnika Petar Lazarov i Kalin Babušku.

Ideja TIP OF THE WEEK® #1 interaktivnog priručnika za lični i profesionalni razvoj je da ga svako od vas uvek ima kod sebe, da mu se vraćate za savet, podršku i inspiraciju. Slobodno žvrljajte po njemu, pišite, podvlačite vama važne stvari. Personalizujte ga tako što ćete prvo upisati svoje ime i prezime na početku a onda spontano odlučiti odakle ćete početi sa čitanjem.


U kreiranju ovog priručnika, pored autora Petra i Kalina, učestvovali su i naši saradnici:


- Marko Burazor, sa tekstom o neverbalnoj komunikaciji
- Maja Petrović, sa savetima o važnosti kreiranja bloga i za pojedinca i za kompanijske potrebe
- dr Ana Gifing, osnivač dr Gifing centra je u ovoj knjizi podelila tajne Supermena na poslu - šta jesti u toku dana za energičan dan na poslu
- Branislav Maričić, sa savetima o samodisciplini, navici uspešnih. 


Tip ow the week

* Cos model - Customer oriented sponsorship model, inovativni model sponzorstva koji smo implementirali na ovu knjigu omogućava popust krajnjem kupcu. Kompanija Coca Cola vam je obezbedila popust na Tip of the week!

Želimo vam uspeh u promenama!


 
 O autorima:

Autori ovog priručnika, Petar Lazarov i Kalin Babušku, u jeku zrelosti, odlučuju da posvete živote stvaranjem dobrih, lepih i kvalitetnih stvari. Ambiciozni i svesni društvenog okruženja, oni neprestano rade nastvaranju prepoznatljivih makedonskih i internacionalnih brendova,trudeći se da pri tome uživaju u onome što rade. Uvek pozitivni ioptimistični, Petar i Kalin veruju da MI sami moramo da utičemo napromene i da ih kreiramo.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.