Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Time Drive

Gleb Arhangeljski

Only 151 left

Osnovna Cena: 825,00 din.

Na popustu 701,25 din.

Brzi Pregled

Uštedite nenadoknadivi kapital života, iskoristite ga u skladu sa vašim realnim potrebama, željama i vrednostima - upravljajte vremenom!

Format: A5
Broj strana:
225
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 978-86-6303-000-8

Brzi Pregled

Vreme je najdragoceniji kapital koji posedujemo. Pred neumoljivim tokom, koji ne štedi nikoga, svi smo jednaki i materijalno bogatstvo nema nikakve veze sa tim.

Danas kada se život oko nas odvija u nekoj ludoj brzini, kada vam se čini da ispadate iz koloseka i propuštate da dosegnete svoje ciljeve, upravljanje vremenom - "time management" je važnije nego ikada!

Ne pričamo samo o dnevnicima, planovima i rokovima. To je veština koja omogućava da iskoristie nepovratno nenadoknadivi kapital vašeg života na pravi način, u skladu sa vašim realnim potrebama , željama i vrednostima.


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Gleb Arhangeljski O autoru:

Gleb Arhangeljski je inicijator ruskog TM-pokreta, jedan od osnivača Tajm-mendžment društva, rukovodilac korporativnih TM-projekata i generalni direktor konsalting kompanije "Organizacija vremena". Metode njegovih rešavanja su toliko jedinstvene da se njegove knjige mogu preporučiti svakoj kategoriji čitalaca.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.