Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Tehnike efikasnog pamćenja

Dominik O' Brajan

Only 171 left

Osnovna Cena: 990,00 din.

Na popustu 841,50 din.

Brzi Pregled

Knjiga "Tehnike efikasnog pamćenja" ima za cilj da oslobodi neograničeni potencijal vaše memorije! Postanite i vi svetski šampion u pamćenju!

Format: B5
Broj strana:
187
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-58-X

Brzi Pregled

Dominik O'Brajan je osmostruki šampion u pamćenju i radeći sa različitim grupama ljudi je došao sam do zakljčka da mnogi od nas raspolažu potencijalom da postanemo, ni manje ni više, do šampioni pamćenja.

Sve što bi u tu svrhu trebalo da preduzeti jeste da proučavanje ovu knjigu. Knjiga sadrži, čak, pedeset i dva poglavlja u kojima su detaljno objašnjene tehnike uz pomoć kojih ćete s lakoćom zapamtiti imena i lica, pravopis i pisanje reči na stranom jeziku, zemlje i njihove glavne gradove, hemisjke elemente, književna dela, citate ili govore za javne nastupe, istorijske datume, imena glumaca i još mnoge druge podatke!

Kroz vežbe koje su vam, takođe, dostupne u svim poglavljima, moćićete da provežbate ono što ste naučili. Knjiga Tehnike efikasnog pamćenja ima za cilj da oslobodi neograničeni potencijal vaše memorije, i u tom pogledu, starosne granice apsolutno ne postoje, tako da ne možete da budete ni previše mladi ni prestari da biste usvojili te jedinstvene metode.


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Dominik O BrajanO autoru:

Dominik je u svetu poznat po svojoj fenomenalnoj memoriji i po tome što je za kartaroškim stolovima nadmudrio kazine Las Vegasa. Osam puta je pobedio na Svetskom šampionatu u pamćenju, a proglašen je i velemajstorom Trusta mozgova u Velikoj Britaniji.

Svoje tehnike pamćenja je razvio učeći tehnike Tonija Buzana.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.