Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Šest šešira za razmišljanje

Edvard de Bono

Only 174 left

Osnovna Cena: 990,00 din.

Na popustu 841,50 din.

Brzi Pregled

Isprobajte novi, praktični i nesvakidašnje pozitivan pristup za donošenje odluka i pronalaženje ideja! Izaberite neki od šešira, žuti, crveni, zeleni... Zavirite u svet boja koje će vam pomoći u donošenju odluka!

Format: B5
Broj strana:
239
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-70-5

Brzi Pregled

 Vaš upeh zavisi od toga koliko dobro razmišljate. Ali da, svi ćemo potvrditi da to danas može biti pravi izazov: sa toliko obaveza, emocija, informacija, trendova, nada i očekivanja, osećate se kao da žonglirate sa previše loptica.

De Bono ima rešenje, on nudi Šest šešira za razmišljanje uz pomoću kojih ćete uspeti da organizujete svoj um!

Ova knjiga će vam pomoći da ramišljate bolje - sa njenim praktičnim i jedinstveno pozitivnim pristupom za donošenje odluka i pronalaženje novih ideja. I ne samo to, to je pristup koji su hiljade poslovnih ljudi, predavača i ljudi na visokim državnim položajima širom sveta usvojili nižući ogromne uspehe!

Probajte i vi: Stavite crni šešir za kritičko stanovište, ili žuti za sunčani optimizam! Zeleni šešir pruža obilje kreativnih ideja! Pod belim sagledajte činjenice, a pod crvenim izrazite osećanja. A onda izmislite čitav dijapazon mogućih rešenja i razvrstajte ih - nebesko plavi šešir će vam omogućiti nepristrasan pogled na stvari.
Edvard de Bono O autoru:

Dr Edvard de Bono je izuzetno poštovan kao vodeći autoritet u oblasti direktnog učenja mišljenja kao veštine. Od njega je potekao pojam lateralno razmišljanje a razvio je i formalne tehnike usmerenog kreativnog razmišljanja.

Napisao je 45 knjiga, koje su prevedene na 37 svetskih jezika.

Sprovodi najobimniji program direktne nastave razmišljanja u školama. Rad dr de Bona zasniva se na njegovom shvatanju uma kao samorganizujućeg sistema.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.