Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Rođeni ste bogati

Bob Proktor

Only 148 left

Osnovna Cena: 825,00 din.

Na popustu 701,25 din.

Brzi Pregled

Premostite jaz između mesta na kome ste sada i mesta na kome želite da budete uz - dozvolite sebi promenu i pre nego što se domognete podlednjeg poglavlje ove fantastične knjige.

Format: B5
Broj strana:
163
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-44-X

Brzi Pregled

Ova knjiga je napisana u pokušaju da premosti jaz između mesta na kome ste sada i mesta na kome želite da budete. Ako je život sličan Rubikovoj kocki, jasno nam je da i pored toga što imamo sve boje i opcije slaganja, nailazimo na ogromne frustracije i neuspehe u slaganju iste.

Ali postoje ljudi koji znaju trik, tajnu, recept, formulu, kako god to vi zvali - jedan od njih je Bob Proktor i on je spreman da vam pomogne da napravite plan.

Naizgled veoma jednostavan, ali to je plan koji zahteva posvećenost, koji zahteva odgovornost, a odvešće vas sa mesta gde ste sada na mesto gde želite da budete.

Ova knjiga nije za jedno čitanje. Nju ćete nositi sa sobom, podvlačiti najbitnije, stalno se podsećati određenih delova i samo tako ćete, razumevanjem svake reči, svakog saveta postići ono zbog čega ste je izabrali. I ne samo to, uticaće već na vaš život i pre nego što se dodmognete poslednjeg poglavlja.

Zapamtite dobro: Rođeni ste bogati!


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Bob Proktor O autoru:

Bob Proktor već decenija obučava ljude širom sveta. Do sada je održao seminare na temu "Kako postići cilj", "Formula za uspeh", "Model za milion dolara", "Rođeni ste bogati" i mnoge druge- Novi programi su u pripremi. Knjiga "Rođeni ste bogati" je međunarodni bestseler.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.