Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Razmišljajte kao Leonardo da Vinči

Majkl Gelb

Only 176 left

Osnovna Cena: 1.320,00 din.

Na popustu 1.122,00 din.

Brzi Pregled

Razvijajući davinčijevski duh u sebi možemo naučiti da unapredimo svoje sposobnosti u svim sferama života. Razmišljajte kao Leonardo da Vinči!

Format: B5
Broj strana:
249
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-25-3

Brzi Pregled

Iako je teško prevazići brilijantnost Leonarda da Vinčija, savremena naučna istraživanja otkrivaju da verovatno potcenjujete sopstvene sposobnosti, a obdareni ste praktično neograničenim potencijalom za učenje i kreativnost.

U ovoj zaista inspirativnoj knjizi, istražujući sedam suštinskih aspekata da Vinčijevog procesa razmišljanja, autor nam pokazuje kako da razvijemo uravnotežimo razmišljanje čitavim mozgom.

U njoj se, sjajnim stilom, prikazuje "fenomen Leonardo" kao model za razvoj sopstvene genijalnosti. Razvijajući davinčijevski duh u sebi, možemo naučiti da unapredimo svoje sposobnosti u svim sferama života.

Davinčijevski principi su izvučeni iz intenzivne studije o njemu i njegovim metodama i to su:

- curiosità
- dimostrazione
- sensazione
- sfumato
- arte/scienza
- corporalità
- connessione

Ako ste već sve ovo pročitali, već ste primenili prvi davinčijevski princip. Curiosità - traganje za kontinuiranim učenjem! Vi ste više nego što mislite da jeste - promenite način razmišljanja i razmišljajte kao da Vinči!


Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!
Majkl Gelb O autoru:

Majk Gelb je savremeni renesansni čovek sa trajnom fascinacijom za suštinu kreativnosti, ravnotežu uma i tela i strašću za buđenjem potpunog ljudskog tpotencijala.


Majkl je diplomirani psiholog i filozof, učitelj Aleksandar tehnike- Gelbova praktična istraživanja ravnoteže uma i tela dovele su ga i do fascinacije umetnošću žongliranja, pa je sa Tonijem Buzanom napisao i knjigu "Pouka iz umetnosti žongliranja", a autor je još jedne knjige u izdanju Izdavačke kuće Finesa - "Predstavite sebe".

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.