Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Predstavite sebe

Majkl Gelb

Only 35 left

Osnovna Cena: 660,00 din.

Na popustu 561,00 din.

Brzi Pregled

Pripremite prezentaciju koja će se prepričavati!

Format: B1/6
Broj strana:
127
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-29-6

Brzi Pregled

Pogledajmo šta se dešava u toku jedne prezentacije: Govornikov mozak šalje signale, koji se manifestuju na određeni način, a publika ih prima putem svojih receptore koji šalju poruke mozgu.


Rekli bismo da je posredi razgovor mozgova, zar ne? Ipak, vrlo je verovatno da spremajući se za neku prezentaciju, ili tokom obuke za istu, mozak nikad nije pomenut kao zasebno bitan činilac kojem se morati posvetiti zarad boljih rezultata. Bez takve perspektive, rizikujete da koristite samo polovinu svoga mozga, što će reći da ćete ostvariti samo 50 % onoga što možete!


Suočite se sa strahom od prezentovanja i uz pomoć jasnih, konciznih i verodostojnih saveta, koji su nastali iz simbioze rada dvojice velikana iz oblasti funkcionisanja i upotrebe mozga, i tehnika pravilnog držanja tela, pripremite prezentaciju koja će se prepričavati.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Majkl Gelb O autoru:

Majk Gelb je savremeni renesansni čovek sa trajnom fascinacijom za suštinu kreativnosti, ravnotežu uma i tela i strašću za buđenjem potpunog ljudskog tpotencijala.


Majkl je diplomirani psiholog i filozof, učitelj Aleksandar tehnike- Gelbova praktična istraživanja ravnoteže uma i tela dovele su ga i do fascinacije umetnošću žongliranja, pa je sa Tonijem Buzanom napisao i knjigu "Pouka iz umetnosti žongliranja", a autor je još jedne knjige u izdanju Izdavačke kuće Finesa "Predstavite sebe".

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.