Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

OSTVARITE SVOJE CILJEVE - seminar

Only 200 left

12.096,00 din.

Brzi Pregled

Da li ste spremni za uspeh? Znate šta želite u životu, na svakom polju ali nikada niste postavili svoje ciljeve i pratili njihov razvoj?

Odlučite da je vaše vreme za uspeh baš sada! Mi smo tu da vam pomognemo na putu ka vrhu!

Brzi Pregled

Možda ste rukovodilac, a niste zadovoljni profitom, ili nikako da uštedite za stan ili automobil, ili želite da smršate, ali vam nikako ne polazi za rukom, ili hoćete da se rešite duvanskog dima, jer smeta i vama i drugima, a nikako da prekinete sa pušenjem?

Ako se prepoznajete u nečemu od gore navedenog – trebalo bi da preispitate postavku svojih ciljeva. Da li znate šta želite i kako to da ostvarite?

Sve počinje sa ciljem. Naučite kako da ih postavite - lične, profesionalne i finansijske i pratite plan ostvarivanja. Lako je, uz samodisciplinu i tehnike korak po korak, zakon privlačenja će sam početi da radi!  Započnite korenitu promenu sa seminarom Ostvarite svoje ciljeve!

Pored interaktivnih teoretskih predavanja na seminaru se izvode i praktične vežbe. Na seminaru ćete se suočiti sa svojim lošim navikama, upoznati sa samodisciplinom i pripremiti za uspeh.

Dobrodošli!

Materijal za rad: Priručnik sa svim teoretskim predavanjima i vežbama. Svaki polaznik seminara dobija Sertifikat. Kotizacija za seminar, po polazniku: 12.096 dinara. PDV uključen u cenu.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.