Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Finesini počeci

Pre 20 godina, 1995. godine smo objavili našu prvu knjigu, koja je i dan danas bestseler i zlatni udžebenik "Vodič kroz mrežni marketing", Radiše Dobrodolca. U narednih nekoliko godina razvili smo pet biblioteka: Um, Misao, Uspeh, Biografije, Zdravlje koje broje mnogo knjiga, objavljenih sa namerom da unaprede sve aspekte života naših čitalaca, poslovne i privatne. 

Uporedo sa izdavačkom delatnošću, razvija se i Edukativni centar koji radi po programu razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog psihologa Tonija Buzana pod generalnim sloganom NAUČITE KAKO DA UČITE (efikasno, jednostavno, kreativno i uspešno).

Program se sastoji od više edukativna seminara : Brzo čitanje, Savršeno pamćenje, Mape uma i Briljantno učenje i seminara namenjenog najmlađima, Efikasno učenje. Seminari su namenjeni đacima, studentima i profesionalcima svih struka i stepena obrazovanja. Više od 20 000 polaznika u Srbiji i regionu je poboljšalo svoje rezultate u školi, na fakultetu, poslu. Naš edukativni tim je do sad održao seminare na mnogim privatnim i državnim fakultetima, školama i brojnim kompanijama koje ulažu u svoje zaposlene.

Autori smo jedinstvenog programa "Kreativna nastava", koje je okrenut kako nastavnicima, tako i roditeljima i đacima. Program akredituje Ministartvo prosvete, nauke i tehnološkog obrazovanja.  

Pored seminara koji su skoncentrisani na poboljšanje tehnika učenje i dostizanja boljih rezultata u obrazovanju, edukaciju smo usmerili i na seminare koji vam mogu pomoći diretno na poslu, od tehnika prodaje do veština komunicije: Ostvarite svoje ciljeve, Veštine i tajne uspešne komunikacije, Veštine prezentovanja, Šampion prodaje, odnos sa klijentima.

 

Naša misija

Mi svakoga dana težimo da pokažemo da svako od vas može da dosegne dalje od mogućeg i da bilo ko može da ostvari izuzetan uspeh na ličnom, profesionalnom i finansijskom planu.

Naša misija je širenje ideje da uspeh bilo koje kompanije ne leži u novcu, nego u intelektualnom kapitalu ljudi koji stvaraju taj novac. Mi čvrsto verujemo da je snaga spoja logike i kreativnosti odlična podloga za razoj genijalnosti.

Naša vizija je da svako od vas postane svestan da su vaše sposobnosti neograničene i da to saznanje iskoristite da biste postali najbolji što možete biti!

Mnogo je sitnih finesa koje možete napraviti u svom životu, kako biste se osećali bolje i živeli kvalitetnije. Mi vam nudimo znanje i veštine, primenite ih!

Mi smo:
Preduzeće za konsalting, menadžment i izdavačku delatnost Finesa d.o.o.
Kralja Milutina 46, II sprat
Šifra delatnosti: 5811 - izdavačka delatnost
MB: 06968694
PIB: 101737027
www.finesa.edu.rs
office@finesa.edu.rs
011/2645122
064/64564856

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.