Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Moj život i delo - Henri Ford

Henri Ford

Only 174 left

Osnovna Cena: 1.320,00 din.

Na popustu 1.122,00 din.

Brzi Pregled

Inspirativna autobiografija jednog od najuticajnih biznismena svoga vremena! Neka vas mudrosti ovog velikana vode na putu ka uspehu!

Format: B5
Broj strana:
320
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-60-5

Brzi Pregled

Možda vas samo interesuje istorija automobila, možda želite da usvojite radne navike uspešnih ljudi, možda vam trebaju nove strategije za uspešno poslovanje, ali jedno je sigurno: svi znamo ko je Henri Ford.

Ova moćna autobiografija će vas povesti na putovanje kroz istoriju života jednog od najuticajnih Amerikanaca svoga vremena i predočiti vam vredne lekcije o poslovanju i preduzetništvu, iste one kojima se služio i sam Ford dok je razvijao finansijsku imperiju.

I ne samo to, ovaj po mnogo čemu fantastični gospodin će sa vama podeliti mnoge mudrosti, koje će vam poslužiti kao smernice ka ličnom napretku: Svako ko prestane da uči je star, bilo njemu dvadeset ili osamdeset.

A svako ko nastavi da uči ostaje večno mlad. Najveći uspeh u životu je da umom i duhom ostanete mladi. Kad se svi trude da zajedno napreduju, uspeh će se pobrinuti sam za sebe.

Ako mislite da možete da uradite neku stvar i ako mislite da to ne možete - u oba slučaja ste u pravu Novac je poput ruku ili nogu, koristite ga ili ćete ga izgubiti. Moj najbolji prijatelj je onaj čovek koji iz mene izvlači ono najbolje.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Henri Ford O autoru:

Henri Ford je imao san. Želeo je da proizvede automobil koji će svako sebi moći da priušti. Svoju vlastitu firmu pod nazivom `Ford Motor Company` osniva 1903. godine zajedno s 11 investitora i kapitalom od 28.000 dolara. Svoj inspirativni život i biznis ideje, koje su neprevaziđene, prenosi nam u ovoj knjizi.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.