Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Mocartov efekat

Don Kembel

Only 184 left

Osnovna Cena: 990,00 din.

Na popustu 841,50 din.

Brzi Pregled

Izvanredna moć muzike pomoćiće vam da poboljšate zdravlje, nađete mir i intelektualno napredujete!

Format: B5
Broj strana:
280
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-39-3

Brzi Pregled

Napokon je dokazano: muzika ne postoji samo zabave radi – MUZIKA JE LEK! Ova knjiga će vas upoznati sa njenom izvanrednom moći, kroz primere doktora, studenata i drugih obožavalaca koji se služe njom za učenje, koncentraciju ili za suočavanje i izlaženje na kraj sa aneksioznošću, kancerom, visokoim krvnim pritiskom, hroničnim bolovima, pa čak i psihičkim oboljenjima.

Na primer, direktor jedne Baltimorske bolnice je otkrio da samo pola sata klasične muzike izaziva isti efekat kao 10 miligrama nekog leka za smirenje.

Podsticajna, autoritativna i često poetski nadahnuta, knjiga Mocartov efekat donosi u vaš život jednostavnu ali revolucionarnu poruku: muzika je lek za telo, um i dušu.

Kembel pokazuje na koji način je moderna nauka počela da potvrđuje ovu drevnu mudrost, otkrivajući dokaze da slušanje izvesnih vrsta muzike može da poboljša kvalitet života u gotovo svakom pogledu.

Muzika može da poboljša kreativnost, učenje i efikasnije obavljanje posla! Uverite se sami!Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

Don KembelO autoru:

Don Kempbel je profesionalni muzičar, muzički kritičar i predavač na Univerzitetima širom zemlje. Ideja da muzika leči i blagotvoro utiče na mozak ga je vodila svuda po svetu, gdeje istraživao i pravio muzičke kompilacije.

Osnivač je Instututa za muziku, zdravlje i edukaciju. Autor je velikog broja knjiga, od kojih su apsolutni bestseleri "Mocartov efekat" i "Mocartov efekat za decu".

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.