Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

MAPE UMA U POSLOVNOJ PRIMENI - seminar

Only 200 left

15.000,00 din.

Brzi Pregled

Seminar Mape Uma u poslovnoj primeni omogućiće vam da uvek budete korak ispred svih! Prezentujte svoje ideje na jedinstven i upečatljiv način! Budite jasni i sigurni da će vaš govor svi upamtiti!

Brzi Pregled

Biti korak ispred konkurencije – kako? Edukujte sebe i svoj tim!
Danas, posmatrajući globalnu tržišnu utakmicu možemo da uočimo jasan trend - među kompanijama vlada trka u efikasnoj edukaciji kadrova. Kancelarije i fabrike se sve više pretvaraju u velike učionice. 

Pošto je većina tehnoloških dostignuća i znanja potrebnih biznisu uglavnom dostupna svima za određenu svotu novca, bolje poslovne rezultate postižu oni čiji tim brže uči i efikasnije odgovara na intelektualne izazove savremenog biznisa. Kako da u takvom okruženju budete korak ispred ostalih?

Seminar Mape uma u poslovnoj primeni, zasnovan na Programu razvoja intelektualnih sposobnosti britanskog psihologa Tonija Buzana, pruža delotvorne tehnike koje polaznicima daju mogućnost da na jednom mestu sagledaju situaciju u kojoj se nalaze i da, vodeći se svojim ciljevima, dođu do ideja kako da lakše i efikasnije postignu željene rezultate.

Seminar Mape uma u poslovnoj primeni pohađaju: Izvršni direktori, preduzetnici, vlasnici kompanija, project menadžeri, HR menadžeri, konsultanti, poslovođe i drugi koji žele da postignu uspeh na ličnom, profesionalnom i finansijskom planu.

Omogućićemo vam da: 

- jednostavnije identifikujete ciljeve i prioritete
- strateško i finansijsko planiranje postane vaša svakodnevnica
- jasno definišete izazove sa kojima se suočavate
- strateški sagledavate i pravilno procenjujete situacije u kojima se nalazite
- predviđate i rešavate probleme i efikasnije donosite odluke
- uspostavite ravnotežu između privatnog i poslovnog života


Poslovni ljudi koji su primenili Mape uma, nezavisno iz koje zemlje potiču, ističu svoja iskustva: očiglednog smanjenja stresa, bolje organizacije aktivnosti, lakše kontrole i praćenja svih segmenata posla, značajne uštede vremena, planiranja i postavljanja prioriteta, povećane motivacije, maksimiziranje profita, eliminisanja straha od rizika i donošenja važnih odluka.


Dinamika i način rada: Seminar se sastoji od interaktivnih predavanja i praktičnih vežbi. Traje dva danau periodu od 10 do 19 časova.


Kreativne radionice: 2 x 2 časa po završenom seminaru u dogovoru sa edukativnim timom.


Po završenom seminaru svaki polaznik dobija sertifikat na engleskom jeziku.


Cena seminara po polazniku: 15.000,00 RSD

Popust za grupe:
- 12-18 polaznika, 10% popusta, 13.500,00 RSD po polazniku
- 18-24 polaznika, 20% popusta, 12.000,00 RSD po polazniku

Napomena: u cenu nije uračunat PDV. U cenu je uračunat materijal za rad na seminaru (priručnik, beležnica-blok, komplet flomastera i Sertifikat). Osveženje u toku pauza (kafa, sokovi). Maksimalan broj polaznika na seminaru je 24.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.