Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Efekat endorfina

Vilijam Blum

Osnovna Cena: 990,00 din.

Na popustu 660,00 din.

Brzi Pregled

Otkrijte kako da koristite Efekat endorfina kao lak i uspešan program ozdravljenja na emotivnom i fizičkom nivou, poboljšanja kvaliteta života i ličnog napretka!


Format: B5
Broj strana:
235
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-26-1

U PRIPREMI
Unesite e-mail adresu
  (Obavesti me kada knjiga bude dostupna)
 

Brzi Pregled

Endorfini su čudesni hormoni: uklanjaju bol, obezbeđuju osnove dobrog zdravlja i stvaraju fizički osećaj zadovoljstva. Zaslužni su za euforiju sportista i prijatnost vođenja ljubavi.

U knjizi Efekat endorfina, dr Vilijam Blum, vodeći britanski holistički učitelj, otkriva revolucionarni metod koji vam omogućava da proizvodite endorfine radi vitalnosti i dobrog raspoloženja, kad god poželite, čak i kada ste iscrpljeni ili u krizi.

Otkrijte kako da koristite Efekat endorfina kao lak i uspešan program zdravstvene zaštite, izlečenja i samopoboljšanja. Koristite ga da biste uživali u životu i bili zdravi, da biste poboljšali međuljudske odnose u porodici i na poslu i ostvarili uspeh u svim aspektima života.Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!Vilijam O autoru:


Dr Vilijama Bluma mnogi smatraju vodećim britanskim holističkim učiteljom. On je suosnivač i osnivač mnogih organizacija i edukativnih savetovališta koji promovišu tehnike uticaja endorfina.

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.