Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Dar disleksije

Ronald D. Dejvis

Only 191 left

Osnovna Cena: 1.100,00 din.

Na popustu 935,00 din.

Brzi Pregled

Razumite prirodu disleksičnih osoba i naučiti da prepoznate potencijalnog genija.


Format: B5
Broj strana:
240
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-40-7

Brzi Pregled

Šta je disleksija? U osnovi disleksije je perceptivni talenat koji može da se suoči sa izazovima prilikom čitanja, pisanja ili fokusiranja pažnje. Ali, disleksija sa sobom nosi neverovatan dar.

Neke disleksične osobe su iskoristile svoj talenat i postigle izuzetne rezultate u svojim oblastima intelektualnog rada kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn, Volt Dizni ili Tomas Edison i to ne UPRKOS, nego ZBOG disleksije!

Njihov mozak radi na drugačiji način i uobičajene obrazovne metode - dril, intenzivno učenje – ne ostavljaju dovoljno prostora za njihov pun potencijal. Stoga su često optuživani da se ne trude dovoljno, da su lenji i nezainteresovani, neznalice, a istina je da je neznanje u onima koji ih mentorišu.

Nameće se imperativ roditeljima, nastavnicima i učiteljima da podignu svest o šta je to disleksija, disgrafija, diskalkilija te da pomognu njihov pun potencijal, a ne obratno. Otkriće "Dara Disleksije" je revolucionarno, jer pruža dubinski uvid u ljudsku prirodu i omogućava nam da razumemo i rešimo probleme dece sa disleksičnim simptomima, što do sada nije bilo moguće.

Ronald D. Dejvis će vam pomoći da razume prirodu disleksičnih osoba i naučiti vas da prepoznate potencijalnog genija.
Ronald Dejvis O autoru:


Rondald Dejvis je bio autističan sve do svojih tinejdžerskih dana. Iako je pokaziovao bedne rezultate u školskom sistemu, on se kasnije edukovao i postao uspešan inženjer, biznismen i umetnik. On je bio funkcionalno nepismen do svoje 38 godine, kada je otkrio kako da svoju percepciju mentalno preorijentiše.

Od tada, on je svoj život posvetio pomaganju ljudima sa darom disleksije da se opismene i podignu samopouzdanje.

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.