Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

BRZO ČITANJE - seminar

Only 192 left

12.096,00 din.

Brzi Pregled

Inovativni kurs Brzog čitanja, koji je osmislio i lansirao jedan od najinspirativnijih i najprodavanijih autora iz ove oblasti, Toni Buzan, uči vas tehnikama uz pomoć kojih ćete udvostručiti ili utrostručiti vašu brzinu čitanja.

Garantujemo vam da ćete za dva dana naučiti kako da čitate i do 100% brže sa većim stepenom razumevanja!

Brzi Pregled

Ako ste kao većina ljudi, onda imate gomilu nepročitanih izveštaja, pune police započetih knjiga i verovatno e-mail inbox "zatrpan”  vestima i izveštajima za koje ste se samostalno prijavili, ali nikako nemate dovoljno vremena da sve to i pročitate...

Da li biste želeli da to promenite i da dramatično povećate brzinu čitanja?

Brzina vašeg čitanja nije nešto sa čime se rađate. Oko šeste godine života većina nas usvaja tipičan način čitanja koji koristi celog života. Kako odrastamo, zahtevi za učenjem i čitanjem su sve prisutniji i konstantno se menjaju. Loše navike i pogrešan način čitanja kakvim su nas naučili još u detinjstvu moraju biti revidirani i odbačeni.

Možda i ne znate, ali brzina čitanja se može istrenirati i razvijati baš kao bilo koja druga veština. Čitanje je za mozak nešto kao i rekreacija za naše telo – uvećanjem brzine čitanja vrlo verovatno ćete postići bolju koncetraciju i memoriju, izoštriti svoje misli i uštedeti dane, nedelje, godine.

Prosečna brzina čitanja je 20 stranica u satu, uz pamćenje od oko 35% pročitanog teksta. Zamislite da čitate 5 stranica u minuti – što će reći, čitavu knjigu od 300 strana za sat! A sada, zamislite da sve pročitano ujedno i dobro pamtiti!

Na seminaru Brzog čitanja ćete, u startu, podići brzinu čitanja na 80 do 120 stranica u satu, uz razumevanje do 90 % pređenog teksta! Sviđa vam se ova ideja? Prijavite se za seminar Brzog čitanja odmah!

Opis seminara Brzo čitanje

Buzanove tehnike brzog čitanja su zasnovane na četrdesetogodišnjem istraživanju o tome kako vaše oči zapravo funkcionišu u interakciji sa mozgom. One su pouzdane i višestruko usaglašene sa prirodom funcionisanja našeg mozga, daleko više nego mnoge “uobičajene” sporije tehnike čitanja koju većina ljudi koristi. Brzo čitanje je praktičan seminar koji će vas upoznati sa tehnikama čitanja i pretraživanja teksta.

Seminar čine dve etape:

- osnovna obuka
- indualne konsultacije.

Seminar se sastoji od interaktivnih predavanja i vežbi organizovanih na sledeći način:

- testiranja za utvrđivanje početne brzine čitanja i stepena prisećanja
- usvajanje i vežbanje naprednih tehnika čitanja
- testiranje za utvrđivanje napretka na kraju seminara


Svakom polazniku, nakon pohađanja osnovne obuke i radionica, stoji na raspolaganju naš konsultantski tim kako biste brže rešavali dileme i lakše postizali bolje rezultate u samostalnom radu.

Šta vi dobijate?

Inovativni kurs Brzog čitanja, koji je osmislio i lansirao jedan od najinspirativnijih i najprodavanijih autora iz ove oblasti, Toni Buzan, uči vas tehnikama uz pomoć kojih ćete udvostručiti vašu brzinu čitanja. Garantujemo vam da ćete za dva dana naučiti kako da čitate do 100% brže sa istim stepenom razumevanja.

Osim toga dobijate više slobodnog vremena, efikasnije obavljanje bilo kog posla koji podrazumeva čitanje, osećanje zadovoljstva postignutim uspehom, dodatnu motivaciju za rad i mogućnost da se daleko lakše usavršavate!

Osnovni seminar:

Subota i nedelja, od 9 do 17 časova.

Kotizacija za seminar:

12.096,00 dinara (u cenu je uračunat PDV). U osnovnu cenu su uključeni: materijal za rad, priručnik, sertifikat kao i neograničen broj individualnih konsultacija sa predavačem. 


 

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.