Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

BRILJANTNO UČENJE - seminar

Only 194 left

12.096,00 din.

Brzi Pregled

Imate problem sa koncentracijom i učenjem, spori ste i niste zadovoljni rezultatima? Uz seminar Briljantno učenje naučite kako da kreirate Mape uma, povećate brzinu čitanja i savršeno pamtite.

Brzi Pregled

Kako živimo u eri u kojoj se informacije množe neverovatnom brzinom, postaje pravi izazov da: brže završimo školu, poznajemo više stranih jezika, pratimo trendove u svojoj profesiji, čitamo knjige, usavršavamo se, budemo kreativniji i inovativniji i sposobni da se brže adaptiramo na novonastale okolnosti.

Verovali ili ne, za sve to vam nije potrebno čudo veće od vas samih! Zaista, ljudski mozak je super-bio-kompjuter. Problemi u učenju sa kojima susreće većina svetske populacije ne potiču od bilo kakve njegove manjkavosti. Mi problem sa učenjem imamo SAMO ZATO što nas niko nikada nije učio KAKO da učimo. Zbog toga, samouki u ovoj oblasti, teško postižemo željene rezultate

Seminar Briljantno učenje će vas pripremiti i navesti da sve to i ostvarite. Naučićete kako da brže i efikasnije organizujete učenje, upotrebljavate posebne napredne tehnike za čitanje,odvajate bitno od nebitnog, pamtite i kreirate!

Seminar Briljantno učenje čine tri etape:


*osnovna obuka,
*kreativne radionice
*individualne konsultacije

Osnovna obuka podrazumeva testiranje čitanja, memorije, sposobnosti izdavanja ključnih reči, organizacije beležaka - usvajanje i vežbu naprednih tehnika za učenje- testiranje za utvrđivanje napretka na kraju seminara. 

Kreativne radionice su zamišljene tako da se svi polaznici iz iste grupe sastanu 10 dana nakon završenog seminara, kao bismo razmenili iskustva, uveli nove tehnike koje nisu obrađene na samom kursu i postaviti nove ciljeve i targete.

Individualne konsultacije stoje na raspolaganju svakom polazniku. Nakon pohađanja osnovne obuke i radionica,naš konsultantski tim će vam pomoći kako biste brže rešavali dileme i lakše postizali bolje rezultate u samostalnom radu.


 Osnovni seminar:

- subota i nedelja, od 9 do 17 časova.


 Kotizacija za seminar:

- 12.096,00 dinara (u cenu je uračunat PDV). U osnovnu cenu su uključeni: materijal za rad, priručnik, sertifikat kao i jedna kreativna radionica nakon završenog seminara, na nivou grupe, ali i neograničen broj individualnih konsultacija sa predavačem. 


 

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.