Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Proizvodi 1 do 10 od 69 ukupno.

Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Šta je to što definiše briljantne žene? One su ambiciozne, pomeraju unutrašnje barijere, hrabro koračaju putem koje su same kreirale, rade na onome o čemu maštaju i pre svega, spremne su da naprave VELIKI ISKORAK i žive život prateći svoj unutrašnji glas.

 

Prva od 7 briljantnih žena i recezentkinja koje je Finesin tim odabrao da zajedno sa nama čitaju knjigu "Veliki Iskorak" i sada ima čast da predstavi je Svetlana Stefanović, menadžerka programa Podeli svoje znanje, Evropski pokret u Srbiji.

 

 

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Jelena Karović

Ako mogu ja, možeš i ti

05.12.2017. 16.28.58

Dugo sam se kolebala kako da pristupim ovom tekstu: da li da pišem o Geriju Vejnerčuku kao o osobi koju svi već znaju ili pak treba da vam ga predstavim. Odlučila sam se za najsigurniju varijantu: da napravim anketu. Ona je pokazala da to što je meni Geri znak raspoznavanja za mnoge ne znači ništa.

I znate šta najviše volim u takvim situacijama?

Što je onoj većini koja za njega nije znala predstavljao otkrovenje.

Nastavi sa čitanjem
0 Komentari | Objavljeno u Blog od Aleksandra Petrovski

Pripremajući "Preokret" Branislava Mitrovića, golmana vaterpolo reprezentacije Srbije, shvatili smo da to neće biti obična autobiografija, već priručnik i putokaz za buduće šampione. I da ona nije samo i isključivo namenjena sportistima, već svima koji žele da rade na sebi. Prve reakcije čitalaca to su nam i potvrdile.

branislav mitrovic


Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Aleksandra Petrovski

Kredibilitet

07.09.2017. 12.39.00

Kakva je osoba za koju govorimo da ima kredibilitet, a kakva je osoba koja ga nema? Zašto nekome verujemo, a nekome ne? Na osnovu čega utvrđujemo da je neko poverljiv i ono što govori smatramo istinom, a u kojim slučajima ga gledamo sa sumnjom?

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Petar Lazarov

Nezadovoljstvo

31.08.2017. 12.11.00

Nezadovoljstvo kod ljudi je danas veliko. Sve smo nešto nezadovoljni, da li životom, politikom ili poslom. Često druge vidimo kao izvor našeg nezadovoljstva.

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Kalin Babušku

Zato što svi tako rade!

24.08.2017. 15.51.36

Zašto prelaziš ulicu bilo gde, a ne na pešaćkom?! – Zato što svi tako rade! Zašto nisi oprao sudove u kancelariji?! – Zato što svi tako rade! Zašto bacaš smeće po ulici i ne odvajaš ga za reciklažu?! – Zato što svi tako rade! Zašto nisi popunio dokument na poslu?! – Zato što svi tako rade! Zašto nisi obavio tu aktivnost?! – Zato što svi tako rade! Zašto se u banci guraš preko reda?! – Zato što svi tako rade! Zašto ne daješ prednost pešacima?! – Zato što svi tako rade! – Zašto nisi počistio za svojim psom?! – Zato što svi tako rade! – Zašto uzimaš mito?! – Zato što svi tako rade! Zašto ne počistiš svoj radni sto?! – Zato što svi tako rade!Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Petar Lazarov

Kraj razgovora

17.08.2017. 16.26.36

Svakog dana imamo bezbroj prilika da učestvujemo u raznoraznim razgovorima. Svi bi oni trebalo da se završe nekakvom poentom ili definisanjem sledećih koraka. Ali nažalost, mnogi razgovori završavaju nedefinisanim stavovima ili nedorečenostima.

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Kalin Babušku

Verovatno ste se nekada zamislili oko ovog pitanja ili ste se našli u situaciji da nekome kažete: „Ti si rođen za prodavca!“

Da li može da se prodavac kao takav rodi, ili se on stvara tokom vremena?

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Petar Lazarov

Da li ste ambiciozni?

03.08.2017. 13.21.44

Nedavni razgovor sa prijateljem o ambicioznim osobama naveo me je da razmišljam šta je ustvari ambicija, u kom kontekstu je ta osobina dobra a u kom manje dobra i kako da je tretiramo?

ambicioznost

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Žaklina Gerasimovska

Šta ako ste niste na pravom putu?

27.07.2017. 13.56.06

Sigurno imate oko sebe neke ljude za koje znate da su na pogrešnom putu, ali kako da im pomognete? Na ovonedeljnom blogu delimo sa vama par korisnih smernica koje možete lako i uspešno primeniti na svoj život ili pomoći nekome! 


Život je kratak i svaki njegov trenutak je važan i nezamenljiv. Mnogi troše vreme na „nepotrebne“ stvari, koje oduzimaju vreme od onih važnih. Vreme je prošlo dok si trepnuo, a ne možeš ni da ga zameniš ni da ga vratiš unazad.


pravi put

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Kalin Babušku

Proizvodi 1 do 10 od 69 ukupno.

Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.