Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Proizvodi 1 do 10 od 85 ukupno.

Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Otega Juagba, osnivačica organizacije “Women Who”, povezuje i podržava kreativne poslovne žene koje žele da se oprobaju u različitim oblastima marketinga. Podučava ih različitim sadržajima, poput biltena, podkasta, kreiranja web stranica, kao i govorničkim veštinama na konferencijama.

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Tereza Palikuća

Žene zaslužuju najbolje!

04.03.2019. 16.47.00

Koja je misija žene i knjige koju volite? Zajedno će promeniti svet!

 

 

Nastavi sa čitanjem
0 Komentari | Objavljeno u Blog od Tereza Palikuća

10 pravila briljantnih žena

19.02.2019. 14.41.15

Pre nekoliko godina napisala sam članak „10 pravila briljantnih žena“ za Hafington post. Bilo mi je potrebno samo nekoliko minuta da ga napišem, ali čitave godine da ga osmislim – godine u kojima sam posmatrala kako se moje briljantne prijateljice, koleginice, kao i klijentkinje kojima sam držala tečaj, naporno trude da njihov glas odjekne svetom – kako se muče da iskoriste svoju briljantnost. Bio je zasnovan i na mom ličnom iskustvu, jer sam se i sama godinama borila s tim.

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Tereza Palikuća

Sedam koraka do genijalnosti

09.01.2019. 12.04.22

Leonardo da Vinči bio je levoruk, međutim Tajnu večeru i ostala svoja najpoznatija dela naslikao je koristeći obe ruke. Hroničari njegovog života tvrde da je to razlog zašto je beleške pisao unazad, osmišljene za čitanje u ogledalu, dok pojedini smatraju da je time želeo da zaštiti privatnost svojih misli.


Nastavi sa čitanjem
0 Komentari | Objavljeno u Blog od Aleksandra Petrovski

Ko je Set Godin?

30.11.2018. 14.22.06

Pored Filipa Kotlera čija nas je stručna literatura naučila da marketing nije ekvivalentan prodaji već satisfakciji potrošača, Set Godin nas danas uči najvažnijem marketingu u XXI veku, marketingu ideja. „Set Godin je marketinški ekspert za informaciono doba“ napisala je Meri Kunc u Business Week-u pre skoro jednu deceniju. „Umesto gedžeta i delova automobila, Godin se specijaliozvao na polju širenja ideja i inovativnosti.“

 

 

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Jelena Karović

Scrum je jedan od agilnih okvira za način organizacije i upravljanja procesom razvoja proizvoda. Mada se, zbog svojih korena u IT industriji, najpre vezuje za upravljanje razvojem softvera danas skoro da nema grane industrije ili oblasti poslovanja u kojoj ovaj pristup nije korišćen. Upravo o tome pisao je Džef Saterland u knjizi „Scrum - Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena“, koja se smatra Scrum bukvarom. Povodom objavljivanja ove knjige na srpskom jeziku razgovarali smo sa Nemanjom Čedomirovićem, Scrum Masterom, koji svoje znanje kroz različite treninge i radionice deli sa drugima.

 

 

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Alex Petrovski

Gotovo da ne postoji uspešna kompanija u kojoj Scrum nije pustio svoje korene. U pitanju je agilni framework koji kompanijama pomaže da za mnogo kraće vreme kreiraju vrednost, testiraju svoj MVP (proizvod sa minimalnom funkcionalnošću) i prilagode svoj proizvod tržištu, željama klijentata, potrebama svojih kupaca.

Scrum se primenjuje u softverskim kompanijama poput Amazon-a, Google-a, Apple-a i sada polako ali sigurno zahvata i ostale oblasti poslovanja u kojima se lideri bore sa kompleksnim projektima poput bankarstva, zdravstvene nege, obrazovanja, modne industrije.

Za sve vas koji ste se pitali da li je Scrum pravi izbor za vaš posao, pripremili smo intervju sa Zoranom Vujkovim, jednim od najvećih Scrum experata sa naših prostora i aktivnim članom tima Agile Serbia.

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Alexandra Petrovski

Na čaju sa Gerijem

06.11.2018. 10.55.37

On je bučan, neustrašiv, ekspeditivan i neko ko će vas za vrlo kratko vreme potpuno izbaciti iz ušuškane fotelje i zone komfora.

 

Važi za jednog od najuspešnijih preduzetnika, influensera i ujedno je vlasnik jedne od 5 najboljih marketinških agencija na svetu. Nejgovo ime je Geri Vejnerčuk!

 

Ukoliko ste osoba koja se oslanja isključivo na svoja hipotetička sanjarenja čije ideje nisu propraćene ozbiljnim radom i akcijom, nadajući se da će vam uspeh tek tako pasti sa neba, onda vam je doza Geri Via, više nego potrebna.

 

Takođe, ukoliko ste hrabro iskoračili i svojih dosadašnjih okvira i krenuli u realizaciju svojih ideja, njegovi saveti i metode će vas još više inspirisani i motovisati da raz(b)vijate svoj biznis.

 

Ovog puta ćemo sa vama podeliti zanimljivu priču upravo takovog bračnog para, Marine i Petra, preduzetnika koji su odlučno krenuli u akciju realizacije svojih snova koji su ujedno inspiraciju i odgovore na mnoga pitanja upravo pronašli čitajući knjigu "Razbijaj."

 

 

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Jelena Karović

Pokreni promenu!

19.10.2018. 15.50.55

Izdavačka kuća Finesa vas poziva na najveću kulturnu manifestaciju godine, 63. SAJAM KNJIGA! Pripremili smo vam popuste od -20% do -60% na sve naše naslove! Ali to nije sve!

 

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Jelena Karović

Šta je zajedničo Eriku Risu i Tari Mor? Osim što oboje predstavljaju lidere i eksperte u svojim oblastima, promovišu inovativnost i preduzetništvo, prate svoje snove i nižu uspehe kako na lokalnom tako i na globalnom nivou, Erik Ris i Tara Mor su uspešan bračni par koji svojim primerom potvrđuje da par koji uči zajedno, radi zajedno, bori se zajedno, raste zajedno i stvara zajedno, ostaje zajedno.

 

Nastavi sa čitanjem
Komentari | Objavljeno u Blog od Jelena Karović

Proizvodi 1 do 10 od 85 ukupno.

Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.