Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

#ASKGARYVEE

Geri Vajnerčuk

Only 97 left

Osnovna Cena: 1.100,00 din.

Na popustu 935,00 din.

Brzi Pregled

Da li ste čuli za čuveni, moćni izraz koji Geri koristi "HUSTLE"? Šta to zapravo znači i šta Geri ovim želi da nam poruči, šta znači razbijanje od posla i kako razvijati ideje do fantastičnih rezultata.

Neprikosnoveni motivator novog doba - Gary Vaynerchuk je u ovoj knjizi sumirao najvažnije odgovore na pitanja koja se tiču preduzetništva, liderstva, porodičnog biznisa, balansiranja, marketinga, društvenih mreža... Kreni da HUSTLE!

Brzi Pregled

Ako do sada niste imali prilike da čitate ili slušate ovog kontaverznog, glasnog i bezobraznog autora, pravo je vreme! Njegov prodorni glas i još prodorniji saveti vas nikako neće ostaviti ravnodušnim - pokrenuće vas na akciju, na promenu.Knjiga pred vama je zapravo sumirana čuvena online emisija #AskGaryVee, sa najvažnijim odgovorima na pitanja koja se tiču:


- preduzetništva
- marketinga
- društvenih mreža
- razvoja biznisa
- liderstva
- razvoja ideja
- efikasnosti
- motivacije
- i svega onoga što vam omogućava da unapredite svoj posao i svoje mesto kao profesionalca u bilo kojoj oblasti.Apsolutni bestseler 21. veka!


Pratite Gerija: 


twitter.com/garyvee
facebook.com/gary
instagram.com/garyvee
medium.com/@garyvee
youtube.com/garyvaynerchuk
linkedin.com/in/garyvaynerchuk
pinterest.com/garyvee


 


  O autoru:
 
Gary je na prvom mestu preduzetnik, osnivač VaynerMedia ali i investitor, govornik, pisac i moćni motivacioni govornik. Njegova agencija u ovom momentu vodi 400 klijenata omogućavajući im da unaprede svoje poslovanje u svakom pogledu. 


Suprug i otac dvoje dece, kroz svoje iskustvo i iskustvo svojih zaposlenim takođe govori o balansiranju između karijere i porodičnoih obaveza i ljubavi. 

Njegova spremnost da radi mnogo je neverovatno zarazna, inspirisaće svakog čitaoca da se pokrene i napravi promenu.

Video

Tagovi

Pročitajte i:

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.