Dobro došli u svet kreativnosti, zdravlja i uspeha!

Korpa:

0 proizvoda - 0,00 din.
Nema artikala u vašoj korpi za kupovinu.

0

Još slika

Alchajmerova bolest

dr Zaldi S. Tan

Only 193 left

Osnovna Cena: 1.100,00 din.

Na popustu 935,00 din.

Brzi Pregled

Odupiranje Achajmerovoj bolesti više nije povlastica, mi imamo rešenje - pomozite sebi, odložite starenje! Otkrijte, odložite i sprečite gubitak pamćenja pre nego što bude kasno!

Format: B5
Broj strana:
259
Pismo:
 Latinica
Povez: Meki
ISBN: 86-82683-50-4

Brzi Pregled

Da, Vi možete da testirate svoje pamćenje i zaštitite mozak od starenja!

Godine više ne moraju da znače nužno gubitak pamćenja i degenerativne promene. Iako je oboljevanje od Alchajmerove bolesti poprimilo dimenzije epidemije, preventivno delovanje više nije povlastica za malobrojne. Šta više! Dr Zaldi S. Tan je razvio novi program koji omogućava da identifikujete prve simptome gubitka pamćenja kako biste bili u stanju da eliminišete ili ublažite simptome demencije. Pored toga što objašnjava vezu između ishrane i najsloženijeg ljudskog organa, mozga, ovaj autor je sa nama podelio i recepte čije će nemirnice dodatno pomoći odupiranje Achajmeru.

Pomozite sebi, prigrlite svoje godine, a odložite starenje!Zavirite u prvih 10-ak stranica ove knjige! Uživajte!

dr TanO autoru:


Dr Zaldi S.Tan je uvaženi klinički lekar, istraživač i edukator. Studirao je na Braun Institutu i Harvardskoj medicinskoj školi. Kao direktor Klinike za memorijske poremećaje u Beth Israel Deaconess Medical Center, dijagnostifikovao je na hiljade pacijenata sa degenativnim promenama na mozgu. Dr Tanova istraživanja su usmerena na otkrivanje faktora rizika i faktora koji deluju preventivno na nastanak Alchajmerove bolesti i načina da se lepo ostari. On nam otkriva najefikasnije mere prevencije bazirane na najobjektivnijim naučnim dokazima.  

Tagovi

POPUST NA POPUST?
Prijavi se na naš newsletter i dobićeš kod koji možeš iskoristiti za dodatnih 5% za kupovinu knjiga.